FC Barcelona faldt igen sammen, da de blot sikrede uafgjort mod Deportivo Aláves, selvom de havde overtal i 30 minutter. De har dog udvist en helt anden form i Champions League, hvilket de kan bygge videre på mod Kiev.

LÆS OGSÅ: Messi sender hilsen til Maradona efter operation

Ronald Koemans mandskab har således to sejre ud af to mulige under bæltet, efter at have sejret mod Juventus og Ferencvaros. De er dermed i toppen af tabellen, og de kan øge afstanden med en sejr onsdag aften.

Det er bekræftet, at Samuel Umtiti, Ronald Araujo og Philippe Coutinho misser kampen.

Barcelonas regnes for at starte op således:

Neto var manden bag en kæmpe fejl mod Aláves i weekends La Liga-opgør. Fansene må dog håbe, at det ikke sker igen, da man endnu er i tvivl om, hvorvidt Koeman tør tage chancen med Ter Stegen.

I forsvaret regner man med, at det bliver Clemet Lenglet og Gerard Piqué. Sidstnævnte, der kommer tilbage efter at være karantæneramt. Sergi Roberto har spillet de seneste to kampe for Barcelona, og han kunne meget vel fortsætte på højrebacken.

Jordi Alba kan få et hvil, hvis Sergino Dest tager over på venstrebacken. Sergino Dest, som også har udvist storspillende form for Barcelona.

Midtbanen:

Miralem Pjanic er startet i bege Champions League-kampe for Barcelona i denne sæson, og flere medier regner med, at han kommer til at starte med Frenkie de Jong på midten. Riqui Puig og Carles Alena er to muligheder, Koeman kan overveje.

Philipe Coutinho er som nævnt ude, hvorfor Lionel Messi har spillet 10’er rollen. Medierne skriver ligeledes, at han burde fortsætte i samme rolle. Han kan dog også blive sparet, hvor man så i stedet vil bruge Pedri.

LÆS OGSÅ: Barca-spillere tilbydes alternativ lønafregning, for at afværge konkurs

Angrebet:

Det bliver rapporteret, at Trincao og Ansu Fati starter for Barcelona. Fati på venstre og Trincao på højre. Antoine Griezmann kan dermed starte alene på toppen.