Martin Braithwaite taler ud om sin skade, som han selv betragter som en softwareopdatering.

Martin Braithwaite kommer ikke til at spille mere i denne sæson. Hans seneste skade holder ham nemlig ude, indtil starten af det nye år.

LÆS OGSÅ: Officielt: FC Barcelona henter Dani Alves

På trods af, at det er en negativ situation, den danske Barcelona-angriber står i, forsøger han at se positivt på situationen.

Tidligere har han forklaret, at det bliver en helt ny spiller, der vender tilbage til banen, når hans genoptræning er gennemført. Faktisk gik han så vidt, at han sagde, at ‘den gamle Braithwaite er død’.

Det var noget, han igen gjorde klart, da han udtalte sig til Web Summit, hvor han talte med sin forretningspartner og onkel Philip Michael.

Her forklarede han, at han brækkede sit ben som 18-årig, hvilket fik ham til at grave dybt i sig selv, og stille spørgsmålstegn ved, hvad han ville med sin karriere og hvad han ville gøre for at nå sine mål.

“Jeg skrev en masse mål ned for mig selv, som jeg ville have til at gå i opfyldelse. Alt er er sket på grund af det. Det var også der, at jeg virkelig begyndte at læse, studere sindet og succesfulde mennesker,” lød det fra Braithwaite ifølge bold.dk.

Dernæst sagde han, at han forsøger at overføre, hvad man ofte ser i forretningsverdenen til fodbold, da de succesfulde personer han har studeret, er forretningsmennesker.

“Nu står jeg lidt i samme situation igen. Men jeg ser på mig selv som en maskine, der hvert 10. år har brug for en opdatering. Det her er bare en skade. Det er som en software-opdatering,” sagde han også.

LÆS OGSÅ: Zlatan vågner altid med smerter: Stiller spørgsmålstegn ved fodboldkarrieren

Der er endnu ikke sat en dato for, hvornår den danske angriber vender tilbage, men det er tidligere blevet slået fast, at han ikke vender tilbage til banen i år.