Koeman lagde ikke skjul på, at han var særdeles tilfreds med sejren på 5-2 over Real Betis. Han lagde dog heller ikke skjul på, at hans spillere skulle have været mere skarpe foran målet i første halvleg af opgøret.

LÆS OGSÅ: Alba: “Vi spiller meget bedre med Messi”

“Vi fortjente sejren og vi havde også fortjent at være foran med flere mål var pausen. Vi havde chancerne og brændte et straffespark og så gik vi til pause med 1-1. Men i anden halvleg fastholdt holdet indstillingen og vi scorede i alt fem mål, der godt kunne være blevet flere,” startede Ronald Koeman ud med at sige på pressemødet efter kampen.

Dernæst fulgte han op ved at sige, at de havde brug for de tre point, som de fik med fra opgøret. Samtidig fortæller han også, at han var skuffet over, at der blev lukket mål ind, når de var en mand mere på banen:

“Det er en vigtig sejr. Vi havde brug for de tre point efter de seneste resultater. Vi gjorde det godt, men det er en skuffelse af lukke et mål ind, når du er en mand mere på banen. Generelt gjorde holdet det dog godt og sejren er fortjent. Jeg er glad for de fem mål,” udtalte han.

Hvorfor startede Messi på bænken?

Han gav også journalisterne svar på, hvorfor han lod Messi starte på bænken:

“I går talte vi om, at han følte nogle problemer efter kampen mod Dynamo Kiev. Vi besluttede at det bedste ville være at holde ham på bænken i tilfælde af, at vi skulle få brug for ham. Uden disse problemer, havde han spillet. Vi ved hvad han står for og jeg tvivler ikke på ham. Han startede ikke inde, men var meget vigtig for os i anden halvleg,” udtalte Koeman, hvorefter han udtalte sig om Griezmanns indsats:

LÆS OGSÅ: Barcelona-talent pådrog sig skade mod Real Betis

“Jeg er tilfreds med hans indsats. Han brændte et straffespark og scorede ikke på sine chancer, men han var uheldig og står altid klar til at score. Rent mentalt påvirker det ham ikke. Han tror på sig selv og fik scoret. Leo gav et flot oplæg uden at røre bolden,” fortalte han.