FC Barcelona er blevet kædet sammen med flere spillere forud for næste år. En af de spillere, de skulle vise stor interesse i, er danske Andreas Christensen.

25-årige Andreas Christensen er en eftertragtet herre. Hans kontrakt med Chelsea udløber efter denne sæson, og han kan derfor frit skifte til en ny klub til sommer.

LÆS OGSÅ: Arsenal-angriber vil væk til sommer

Det er der naturligvis flere klubber, der er meget interesserede i at udnytte. En af de klubber, der gerne byder den danske landsholdsstjerne velkommen, er FC Barcelona.

Ifølge SPORT har Barcelona forhandlet med den danske landsholdsspiller i flere måneder. Angiveligt har forhandlingerne primært drejet sig om et skifte på en fri transfer til sommer. Et kort lejeophold har dog også været på tale.

SPORT skriver også, at Barcelona især har holdt øje med spillere, hvis kontrakter udløber til sommer. Deres økonomi tillader den nemlig ikke at foretage store indkøb. Derfor er de nødt til at se sig om efter andre løsninger, og AC på en fri transfer er en af mulighederne.

Den 25-årige forsvarer har tiltrukket interesse fra La Liga-klubben tidligere. I januars transfervindue i år blev han også overvejet som en mulighed, men i stedet endte catalanerne med at hente Eric Garcia.

Nu skriver SPORT, at Barcelona har holdt øje med AC, og at deres interesse er intensiveret. Det har resulteret i, at de har indledt forhandlinger med spillerens repræsentanter for flere måneder siden.

LÆS OGSÅ: Flere Barcelona-spillere testet positiv for coronavirus

Ifølge Chelsea-mediet The Chelsea Chronicle har forhandlingerne med Barcelona ført til, at Christensens forhandlinger med Chelsea er sat på pause. Den danske forsvarer skulle nemlig være tiltrukket af idéen om et skifte til Camp Nou.