Real Madrid er klar til at hente AC Milan-stjernen, som den spanske klub ser som et ideelt alternativ til Kylian Mbappé.

Det kom som en stor overraskelse for mange, da Kylian Mbappé meldte ud, at han bliver i PSG. Særligt i Real Madrid var de meget overraskede over at høre dette.

LÆS OGSÅ: 3 klubber kæmper om Frenkie de Jong

I og med, at den franske stjerne har skrevet under på sin nye kontrakt, er løbet dog kørt. Derfor er Real Madrid nødt til at se mod andre spillere, hvis de vil styrke offensiven til sommer.

Dette har de allerede gjort, og har angiveligt udset sig den unge AC Milan-profil Rafael Leao som deres nye toptransfermål.

Nu skriver Gazzetta dello Sport, at Real Madrid er meget seriøse i forhold til deres interesse. Faktisk skulle de være så seriøse, at de er klar til at betale intet mindre end 120 millioner euro for ham.

Den portugisiske angriber har været i sensationel form for de nykårede Serie A-mestre, hvilket har medført, at han er dukket op på radaren i flere europæiske klubber.

Den 22-årige stjerne har i denne sæson været i aktion i 42 kampe, hvori han har bidraget med hhv. 14 mål og 12 oplæg for den italienske klub.

LÆS OGSÅ: Klubpræsident slår fast: Åben for Messi- og Neymar-comeback

Står det til Real Madrid, kommer han dog ikke til at bidrage med mere, da de ønsker, at han skifter Milano ud med den spanske hovedstad denne sommer.