Real Madrid fik efter sigende et tilbud om at skrive kontrakt med Barcelona-stjernen Ousmane Dembélé, hvilket de dog har afvist.

Der er ikke noget, der tyder på, at Ousmane Dembélé er Barcelona-spiller, når denne sæson er færdigspillet. Tværtimod tyder alt på, at han forlader Camp Nou til sommer.

LÆS OGSÅ: Koundé har besluttet sig: Vil til denne klub

Det har naturligvis resulteret i, at han er blevet kædet sammen med en lang række forskellige klubber. Blandt andet har han været sat i forbindelse med både Manchester United, Chelsea og Paris Sant-Germain.

Og nu skriver Fichajes, at den 24-årige Ousmane Dembélé endda er blevet tilbudt til ærkerivalerne fra Real Madrid.

Det spanske medie skriver, at Dembélés agent, Moussa Sissoko, tilbød den unge franskmand til Los Blancos. Der skulle endda have været et møde mellem ham og klubbens ledelse i den spanske hovedstad.

Real Madrid besluttede sig dog for, at de ikke vil tilbyde ham en kontrakt. Og det var der angiveligt én klar årsag til: at franskmanden ganske enkelt har for højt et lønkrav.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barca-midtbanespiller: Messi vender tilbage

Fichajes skriver, at Real Madrid faktisk var interesserede i at hente Ousmane Dembélé på en fri transfer, men på grund af hans økonomiske krav, besluttede de sig for at droppe det.